Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

James

[FG] Member
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

James last won the day on May 19

James had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. James

  Zalba na "admine"

  Vaše ime i prezime: James Ime Admina na kojeg se žaltite: @Giuseppe_Pachino @Slim_Shady @deny Razlog: Zauzimamo zonu, dolazi gsf da brani ubijemo ih i oni pocnu zauzimanje zone, a mi nismo jos zavrsili(zauzimanje 2 zone u isto vrijeme). Reportamo, odemo u zzr i admini nista ne urade vec puste gsf da zauzme zonu. Nakon toga navedeni "admini" dolaze u kanal Ballas i pocinju da se smiju i provociraju zbog zauzete zone Dokazi: https://imgur.com/ah1NFKo https://imgur.com/zag90XW https://imgur.com/wDEiwjn https://imgur.com/SF6Yj9e https://imgur.com/3ftmaYN
 2. James

  Zahtjev za skidanje lidera

  Vaše ime i prezime: James Koje ste trenutno lider organizaije: Los Surenos Razlog skidanja lidera: Nemam ljude koji su zainteresovani za ulazak u org, ne mogu da pravim organizaciju i da joj se posvetim jer dnevno ima 60 online igraca(15-20 od toga staff)
 3. Zašto bismo trebali prihvatiti baš Vas: Imam dosta iskustva sa serverom i općenito skoro svim organizacijama Što bi Vam bio cilj u periodu od mjesec dana ako biste postali lider: Cilj bi mi bio da Los Surenose dignemo na noge, I da vratimo zivot na ulicu. Znanje RP Pravila 1-10: 10 Godine[OOC]: 16 Ime i prezime[OOC]: Anur Posjedujete li ispravan mikrofon i TeamSpeak3: Da da…
 4. James

  Bag sa namjestajom

  Vaš nick: James Opis BAG-a: Kupim namjestaj, postavim ga u kuci i nakon nekoliko minuta(5 do 10) namjestaj nestane.To se desilo i mom drugu tako da nisam jedini koji ima ovaj problem. Na slikama se vidi i vrijeme nakon koliko je sve nestalo. Dokaz: https://imgur.com/7q2E6DA https://imgur.com/5jJe61i https://imgur.com/SKxcfnG https://imgur.com/Dx361IK Komentar: Ovo bi se trebalo rijesiti jer sam dao preko 2 miliona na namjestaj koji je nestao.
 5. Predlog je za (SA:MP , Teamspeak , Forum) : SAMP Vaš predlog je: Moje prijedlog je da promoteri mozda dobiju neke bolje portove, primjer organizacije ili poslovi.
×

Important Information

Terms of Use