Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Jovan_Golovinski

[FG] Member
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Jovan_Golovinski last won the day on April 28

Jovan_Golovinski had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jovan_Golovinski

  Zalba

  Ime_Prezime: Jovan_Golovinski Igrač na kog se žalite (Ime_Prezime): Bork_Burgia , Nidza_Guerero Razlog: Zaustavili smo lidera ballasa koji je bio sam i poceli da rp-amo, a sa strane su pristigli ovaj Bork i jos jedan lik nisam zzapamtio koj i znao sam da ce dm-ati upozorio sam ih na ooc chat za novo pravilo, ali kao sto se vidi na slici oni su prekrsili pravilo. Dokaz(što više dokaza):
 2. Jovan_Golovinski

  Pohvala za Deny

  Ime_Prezime (na serveru) : Jovan_Golovinski Admina kojeg želite pohvaliti : Deny Zašto baš on (minimum 20 reči) : Zato sto je covek non stop tu, uvek je spreman da resi problem, uvek saslusa obe strane i resi problem kako treba. Komentar: Svaka cast Deny!
 3. Jovan_Golovinski

  Konkurs za lidera PD

  Zašto bismo trebali prihvatiti baš Vas: Od pocetka igranja na ovom serveru nikad nisam bio u bandi/mafiji, svo igranje na serveru sam proveo u pdu i rank 5 sam(Koji sam dobio radom i trudom) Stekao sam dovoljno iskustva gledavsi ostale lidere i samim tim sto nisam nikad izlazio iz pda mislim da je moja vernost dokazana. Takodje jer kad god sam na serveru nema nikog. Što bi Vam bio cilj u periodu od mjesec dana ako biste postali lider: Vidim da je PD cas gore, cas dole. Moj cilj bi bio da sve vreme bude na nivou i jak. Naravno uz lidera Lakija, mislim da bi ovo bilo kako treba. Znanje RP Pravila 1-10: Bicu iskren: Znam da rp-am, znam pravila, ali sad da me pitate neka pravila koja se ne upotrebljavaju uopste na serveru mozda i ne bih znao. Znam ona koja su potrebna i bez kojih ne mozes da igras. Godine[OOC]: 18 Ime i prezime[OOC]: Jovan Golovinski Nesic Posjedujete li ispravan mikrofon i TeamSpeak3: Da.
 4. Jovan_Golovinski

  zalba na igraca za psovanje majke

  Ne mogu da editujem, da ubacim jos ovo.. plus je radio FA ulazio i izlazio iz gs pored banke, vidite po ovom gore zastita od sk-a je prosla, sto puta.
 5. Jovan_Golovinski

  zalba na igraca za psovanje majke

  Ime_Prezime: Jovan_Golovinski Igrač na kog se žalite (Ime_Prezime): Pesic_White Razlog: Psovanje majke Dokaz(što više dokaza): slika dole
 6. Jovan_Golovinski

  Zalba za psovanje majke i familije

  Ime_Prezime: Jovan_Golovinski Igrač na kog se žalite (Ime_Prezime): Dino_Markovic Razlog: Psovao mi je majku i sve sto imam vise puta jer sam ga vijao i ubio sa wl. Kasnije kad je opet imao wl i kad sam hteo da ga uhapsim napustio je server. Nisam ovde da odlucujem ali mislim da za majku ide ban. I da ovakvi ne fer igraci ne zasluzuju igrati ovde. Dokaz(što više dokaza): slike ispod
 7. Jovan_Golovinski

  zalba na igraca

  Ime_Prezime: Jovan_Golovinski Igrač na kog se žalite (Ime_Prezime): Leker_Bonucci Razlog: Kolega i ja smo zaustavili jednog igraca i rpali malo i dosli su dva lika na motoru i krenuli da se pucamo sa njima i zatim je dosao ovaj covek i pregazio me i stao na mene i ubio me sto znaci (DB) Dokaz(što više dokaza): 3 slike ispod, vidi se na jednoj kako stoji i gleda sa strane
 8. Jovan_Golovinski

  Zalba na ceo sistem

  Vaše ime i prezime: Jovan_Golovinski Ime Admina na kojeg se žalite: Zalim se na admin tim i ceo sistem. Razlog: Da li je moguce da zatvarate za sta stignete. Kada trebate da zatvorite za neku bitnu stvar nema vas. Navescu primer: Jurim wanted level u 1 ujutru i uzmem sotku i upucam njega i lika sto prica sa njim koji je bio loW sa hp.Odma me jailujete jer tako nalazu pravila. Niko ne pita zasto je taj lik stajao pored sa tim likom. Ja sam na ovaj server dosao da igram i uzivam, da admini budu tu i kontrolisu lepo sve. A ne da me neki admin(donator) jailuje za se. Doslo je vreme da mi koji smo u pdu treba da svaki sekund budemo muvani da odgovaramo klincima/igracima zasto sam ih uhapsio ili nesto drugo.Sto si vise aktivniji na serveru vise si u jailu zbog nekih admina koji glume nesto sto ne mogu biti. Ja sam ovde niko i nista, ali mislim da se vecina igraca slazu sa mojim misljenjem. Ne znam iskreno ko su vlasnici, jer se ne bavim tim stvarima, ali ako su normalni nadam se da ce urazumiti ovaj admin team i sve koji jailuju, a ne pitaju za razlog ili dokaz. Hvala Dokazi: *PUSTITE NAS DA IGRAMO I UZIVAMO, OVO JE IGRICA, NE MESTO DE VI LECITE KOMPLEKSE*
 9. Jovan_Golovinski

  Zalba

  Ime_Prezime: Jovan_Golovinski Igrač na kog se žalite (Ime_Prezime): Jan_Cajik Razlog: Jurio sam ga jer je imao wanted i kad sam ga upucao pao je dole i taman da uradim /cuff izasao je sa servera. Dokaz(što više dokaza): ispod slika (tazz, pa izlazak sa servera)
 10. Ime_Prezime : Jovan_Golovinski Sa kojeg servera dolazite : skill arena, zara gaming Dokaz: (Minimum 2 slike ne više stare od 3h) : Da li ste spremni na fer i poštenu igru : da Pise sa strane level i sati igre :)
 11. pise sa strane lvl 6 svakako

 12. brate evo jos jedan server, bio sam lider eto mislim da je dovoljno. barem mi 3. lvl setaj zbog oruzija 

  12366270_554912694657642_772456544467364069_n.jpg

 13. Ime_Prezime : Jovan_Golovinski Sa kojeg servera dolazite : Igrao sam na Skill Areni, bio sam i admin, ali pre 2-3 godine. Bio sam level 24. Dokaz: (Minimum 2 slike ne više stare od 3h) : postavljena dole Da li ste spremni na fer i poštenu igru : Naravno. (nemam stats sa skill arene, jer sam menjao komp, imam sa ovog servera gde sam igrao pre skill arene, ne znam da l jos radi)
×

Important Information

Terms of Use