Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

John_Carter

[FG] Member
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. John_Carter

  Žalba na Admina (Direktora)

  Vaše ime i prezime:CarteR Ime Admina na kojeg se žalite:Aleksa(Direktor) Razlog:Lik je ono stvarno po mom misljenju previse nadrkan(nisu ga roditelji mlavili od malena pa se sad izivljava nad igracima), Ovo je druga zalba na ovo mlado čeljade - Jaila me na 10 sati za PU(promoter ugovor) a 27.2.2020(ugovor 13 dana) usao u Promotere To ce i Jack i Vetex da dokazu! - Posle par minuta kad sam mu rekao da je istekao ugovor kaze da sam se mutirao na TS i da odbijam reklamiranje Ja mislim da to vodja promotera treba da rijesi a ne on napaceni decko da resava ja koliko znam on je tu za vodje Helpera a ne vodje promotera Dokazi: Nemam sta da dokazivam svi igraci to kazu za njega kakav je i sta!
 2. John_Carter

  Zalba na igraca LOCK

  Ime_Prezime:CarteR Igrač na kog se žalite (Ime_Prezime):Ivan_Tophill Razlog:Breee ne moguce da ovo resava u sekundi pazi slike???!!!! Sigurno postoji neki hack za ovo! PS igrac je lvl 3 kao sto se vidi na slici br.3 Hvala! Dokaz(što više dokaza): https://imgur.com/a/C0gMR3f https://imgur.com/a/Uru2MHF https://imgur.com/a/QXwwqeL
 3. John_Carter

  DONACIJE SA NOVCEM U IGRI ZATVORENO

  Ime i prezime : CarteR Za sta doniras: UnPrison(Manje od 2h) - 1.500.000$
 4. John_Carter

  DONACIJE SA NOVCEM U IGRI ZATVORENO

  Ime i prezime : Boss_Carter Za sta doniras : za unban CarteR 30,000,000$
 5. John_Carter

  Pohvala za admina LOCK

  Ime_Prezime (na serveru) : Boss_Carter Admina kojeg želite pohvaliti : DieGo Zašto baš on (minimum 20 reči) :Ovako svaka cast za admina DieGa od pocetka se trudi , momak je aktivan na serveru bar 7-8h dnevno inace admin koji Vodi Promotere od kad je on Vodja Promotera i broj samih promotera se povecao , cak i on reklamira sa njima. Komentar: Momak se trudi mislim da zasluzuje bar + ili AFG|3 Svaka Čast !
 6. John_Carter

  Žalba na Admina (Direktora)

  Vaše ime i prezime: CarteR Ime Admina na kojeg se žalite: [Direktor]Aleksa Razlog: Razlog prijave na admina Aleksu je sto me je muvo i reko da ja dam Any Desk igracu Boletu koji nije admin ni nista na ovom serveru , ja nisam zelio da dam AnyDesk igracu vec sam zelio da dam Direktoru Aleksi AnyDesk on me Banovo Razlog : Cao , Poslije toga sam napravio novi account John_Carter i poceo normalnu igru jer nemam cit i on mi je banovao IP razlog MA ali nije mi jasno kako je to MA kad mi je banovo acc Carter i sad sam banovan IP , zelio bih da se ovo rjesi u sto kracem roku Hvala unaprijed ❤️
 7. John_Carter

  Zahtev za UNBAN

  Ime_Prezime: CarteR Ko Vas je BAN-ovao: Aleksa Datum kada ste dobili BAN: 16.03.2020 u 19:30 Slika STATS-a [Ne smije biti starija od 3h]: Nisam slikao Razlog BAN-a: Razlog bana je Muvao me za provjeru i htio sam dati Aleksi any desk ali on je rekao da dam Any desk Boletu , ja nemam razloga davati any desk igracima za provjeru sluze admini a ne igraci sad da dodje neki igrac sa drugog servera i ja da mu dam any desk to je isto Vaš komentar: [Text] Nemam rjeci na ovo!
×

Important Information

Terms of Use