Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Dobrodosli na Fusion Gaming Forum !

Morate se registrovati ili ulogovati da bi imali kompletan pristup forumu ⬇️ 

Fusion Gaming Community na čelu sa izuzetno iskusnim Skripterima, Maperima i Administracijom vam  pruža lagodnu igru ispunjenu raznim sistemima, poslovima, organizacijama i slično. 

Konektujte se putem jednog klika na nas SA:MP i TeamSpeak3 Server:

Sign in to follow this  
RockY

[FG] Forum Pravila!

Recommended Posts

Pravila foruma

| Osnovna Pravila Fusion Gaming Foruma |

1. Zabranjen je svaki oblik svadje sa ostalim korisnicima ovog Foruma! Ukoliko imate nekih problema sa drugim korisnikom slobodno prijavite to Moderatoru kako bi se vas problem najefikasnije rijesio! Ni slucajno to ne cinite sami!
2. Zabranjeno je svako vjersko, nacionalno i slicna isticanja! Svako ovakvo krsenje pravila koje primjetite, duzni ste prijaviti Moderatoru
! Ovo se posebno odnosi na slike u vasim potpisima, te na vase avatare i osobne tekstove!
3. Zabranjeno je postanje linkova, slika, videa pornografskog sadrzaja!


| Pravila otvaranja tema i postanja poruka |

1. Prvo te osnovno pravilo je da Teme koje otvarate i poruke koje pisete ostavljate na mjestima predvidenima za to! Dakle u odgovarajucim podforumima/odgovarajucoj Temi!
2. Bitno je drzati se onoga o cemu tema govori! Svaki OffTopic ( pisanje necega sto nema veze sa Temom ) biti ce strogo kaznjen, a autor poruke ce biti kaznjen u skladu sa sadrzajem poruke!
3. Svaka vasa poruka mora imati kostur! Ukoliko postate sliku ili link na video te poveznicu na bilo kakav sadrzaj sa ili izvan 
|Fusion Gaming| Foruma koristite odgovarajucu formu za to! Nepravilno postavljeni linkovi i slicne poveznice biti ce uklonjene od strane Moderatora.
4. Nije dozvoljeno postanje poruke koja sadrzi manje od 3 rijeci , te ce se spomenuta smatrati Spammom, a autor ce biti kaznjen! Isto tako je zabranjeno postanje poruka sadržaja npr. ( wtf , Lol ,omg , hahahahaha ) i sl. Koristenje previse smajlica u postovima ce se isto smatrati spamom! Maksimalan broj smajlica u jednoj poruci je 3!!!
5. Svaki podforum ima svoja pravila koja je postavio izravno moderator tog podforuma koji takoder odgovara za taj podforum i za svako krsenje tih pravila! Postujte pravila svakog pojedinog podforuma i njihova autora i svaku primjecenu nepravilnost ili krsenje prijavite!
6. Zabranjen je svaki oblik reklamiranja drugih Foruma, Servera, opcenito Web stranica, proizvoda, osoba i slicno! Isto tako je zabranjeno reklamiranje 
|Fusion Gaming| Foruma na drugim forumima ukoliko to nije ucinjeno u dozvoljenoj formi i u dogovoru sa |Fusion Gaming| Forum!!!
7. Zabranjen je double posting , dakle pisanje poruka jedne za drugom a da prije toga nitko nije odgovorio na raniji post! Postoji opcija ''edit'' za uredivanje poruke!                                                  8
.Zabranjeno je pravljenje, Mult-Acc na forumu svaki akaunt se proverava! 


| Upute za lakse snalazenje na nasim Forumima |


1. Za sve ostalo sto vas zanima mozete se obratiti  Moderatoru / Global Moderatoru koji je OnLine na Forumu u trenutku kada vam je potrebna pomoc ili mozete otvoriti temu u podforumu "Pitanja".
2. Nove obavijesti o novostima na Forumu ce biti objavljenje u podforumu "Obavijesti'' !
3. Na Forumu su vam dostupni jos neki podforumu poput podforuma za prijavljivanje Spamma i Offtopica te gore spomenutog vrijedanja i slicno! Isto tako dostupni su vam Forumi u kojima mozete reci svoje prijedloge za poboljsavanje Foruma, ponuditi razmjenu banera, predstaviti se, te procitati koji Tutorial i Uputu za lakse koristenje opsirnih mogucnosti 
|Fusion Gaming| Foruma!

Pravila su pisana u skladu sa klasicnim pravilima ponasanja na svim Forumima i njihov autor ih ima pravo promjeniti ih u svakom trenutku! Budite u toku,pazite na svako uredivanje/dodavanje novih pravila i necete imati problema! Posjecujte redovno podforum "Obavijesti/Update Centar"! Tako cete najbolje znati za svaku promjenu,novost ili bilo sto drugo vezano uz ovaj Forum!

 

| Najvaznije sta treba znati kada koristite neki podforum |


1.Zabranjen je spam po podforumu i bice kaznjavan od strane moderatora koji su zaduzeni za to.
2.Temu kada postavljate morate pre toga videti po kojem kodu  se tema postavlja,u slucaju da niste tako uradili takodje mozete biti kaznjeni.
3.Najvaznije od svega je da je zabranjen nacionalizam,vredjanje,psovanje na to morate obratiti paznju u slucaju da vidite nekog da radi ovo od navedenih odma prijavite nadleznom moderatoru/adminu i automatski ce biti kaznjen WARN-om ili BAN-om sa foruma.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

Terms of Use