Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Dobrodosli na Fusion Gaming Forum !

Morate se registrovati ili ulogovati da bi imali kompletan pristup forumu ⬇️ 

Fusion Gaming Community na čelu sa izuzetno iskusnim Skripterima, Maperima i Administracijom vam  pruža lagodnu igru ispunjenu raznim sistemima, poslovima, organizacijama i slično. 

Konektujte se putem jednog klika na nas SA:MP i TeamSpeak3 Server:

Sign in to follow this  
Manijak

ZALBA NA ADMINA deny

Recommended Posts

Vaše ime i prezime:Manijak
Ime Admina na kojeg se žalite: deny
Razlog:Admin deny me jail zbog DM sto sam pucao na PD,a prije toga je PD ubio mog drugara i ja sam onda PD, i onda me je JAIL za DM i otisao sam u ZZR i pitao deny-a citiram "kume kakav DM branio sam drugara" on je rekao isto citiram "nemoj mi kumarat svega ti" na to sam ja rekao "to mi je uzrecica" na to je on rekao "nemoj me provocirati banovat cu te" i ja sam mu rekao zovni mi drugog admina i sisao u drugi ZZR zatim je on dosao u taj isti ZZR gdje sam ja bio i rekao mi "e sada cu te banovati" i banovao me je, ne znam zbog cega je toliko iskompleksiran, jer nema pravo npr ako mu je neko nesto uradio da se na mene izdere i tako to... !!! 
Dokazi:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lepo sam ti rekao da necu da se svadjam i da ne provociras time sto na pocetku svake recenice govoris "KUME", iako ti lepo kazem da ne volim to. Ti provociras, izadjes iz kanala PLUS se bahatis time sto govoris da dovedem nekog pametnijeg i "veceg". 

Share this post


Link to post
Share on other sites

brate to je moja uzrecica sta je li ja tebi sad da zabranim sto govoris bre??? i to st ose tice da se bahatim nije tacno rekao sam ti da mi zovnes drugog admina a sto petljas nije moja stvar i nisam trazio od tebe komentar nego od vodje Admina.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

Terms of Use